Suomen hienoimmat harrasteautot täyttävät Lohjan Aurlahden rantakentän kesäkuun alussa.

Liput kannattaa hankkia ennakkoon halvemmalla täältä!

Lohjanjärven rannalla

Vuonna 2024 kesäkuu potkaistaan käyntiin aivan Lohjan keskustassa Aurlahden rantakentällä – kuuletko jo laineiden liplattavan rannassa samalla kun ihailet Suomen hienoimpia harrasteautoja? Tapahtuma-alueelle poimitaan käsin kymmeniä harrasteautoja ihailtavaksi ja lisää nähtävää löytyy aivan tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä harrasteautoille varatulta pysäköintialueelta!

Rento tunnelma

Autot ja ystävät kuuluvat yhteen. MLV Summer Meet ’24 on rento tapa nauttia autoharrastuksesta uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Kuvittele kaunis kesäsunnuntai, DJ soittelemassa hyvää musiikkia, kädessä kahvia ja pikkusuolaista sekä ympärillä kaikki mukavimmat kaverisi. Onko parempaa tapaa nauttia kesästä? Ei meidänkään mielestä!

Showpark ja ruokaa

Aurlahden rantakenttä puistoalueineen mahdollistaa erittäin suuren ja monipuolisen Showparkin ja senhän me myös täytämme! Alueelta löydät harrasteautojen lisäksi myös alan yrityksiä sekä Black Grill & Burgers -burgeriauton ja Loimukeisarin herkullisia ruokia pursuvan myyntiauton, joten nälissään ei todellakaan tarvitse olla!

AUTOHARRASTUS YHDISTÄÄ MEITÄ KAIKKIA!

Tapahtuma

Tapahtuman yleisöportit avataan kello 14. Harrasteparkin löydät rantakentän pysäköintialueelta ja se täytetään saapumisjärjestyksessä. Rantakentän pysäköinnin täyttyessä löydät lisää pysäköintitilaa kadunvarsiparkin lisäksi esimerkiksi Nahkurintorilta.

Sisäänpääsymaksu on ennakkoon 11,50 euroa henkilöltä ja portilta 15 euroa henkilöltä. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhemman seurassa.

Liput hankit ennakkoon edullisemmin klikkaamalla tästä!

Ennakkoliput tarkistetaan tapahtuman portilla.  Maksuvälineenä portilla käteinen sekä yleisimmät pankkikortit. Varaathan tasarahan, mikäli maksat käteisellä.

Tapahtuma-alueelta löydät laajan kattauksen Suomen hienoimpia harrasteautoja, alan yrityksiä, kahvia ja pikkusuolaista sekä tottakai DJ:n säestämää rentoa tunnelmaa – uusia ja vanhoja ystäviä unohtamatta!

Tuttuun tapaan paikalla on myös MLV Shop, josta tuotteita ostamalla olet mukana luomassa suomalaista autokulttuuria! MLV Shopissa käy maksuvälineenä yleisimmät pankkikortit sekä käteinen raha.

Tapahtuma päättyy kello 18:00.

TAPAHTUMA-Alue

Tapahtuma-alueena toimii Aurlahden rantakenttä aivan Lohjan keskustassa Lohjanjärven rannalla. Navigaattoriin kun näpäytät osoitteeksi Rantapuisto 17, 08100 Lohja niin löydät varmasti perille.

 

Alueella on tapahtuma-aikana liikenteenohjaajia, joiden ohjeita ja määräyksiä on ehdottomasti noudatettava. Tapahtuma-alue sijaitsee aivan Lohjan keskustassa asutuksen keskellä, joten muistathan ottaa huomioon muut alueella liikkujat ja ajat rauhassa. Tämä ei ole oikea paikka tehdä stuntteja.

Muista nämä!

Tapahtumaan ovat erittäin tervetulleita kaikki autoista kiinnostuneet, ja onkin mahtavaa tehdä tästä MLV Summer Meetistä ikimuistoisen mukava ja rento tapahtuma yhdessä! Muistetaan yleiset käytöstavat: pistetään roskat roskikseen ja ollaan nätisti muutenkin. Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Tapahtumassa ja sen lähialueilla kaikenlaiset ylimääräiset kikkailut kulkupeleillä on ehdottoman kielletty – teemme tapahtumasta yhteistyössä poliisin kanssa kaikille turvallisen ja mukavan. Edellytämme että paikalle saavutaan ja paikalta lähdetään rauhassa, vetuja kerkee antamaan muulloin.

Nähdään Lohjanjärven rannalla sunnuntaina 2.6.2024! 👌🏼

YHTEISTYÖSSÄ