Vauhdikas koko perheen drifting-tapahtuma valloittaa Hyvinkään Vauhtipuiston heinäkuussa!

Kesän viihdyttävin motorsport-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Vauhtipuistossa, ja nähtävää riittää koko päivän ajan. Tapahtuma rakennetaan puhtaasti viihtyvyys edellä, ja visionamme on järjestää tapahtumia, joissa ihan jokainen viihtyy!

Nähtävää riittää radan lisäksi myös varikon puolella, sillä avoimella varikkoalueella yleisö voi vapaasti tutustua kuljettajiin, kalustoon sekä alan yrityksiin – näyttelyautojen Showparkia ja harrasteautoja unohtamatta!

Osta liput!


TAPAHTUMASSA

VAPAAT AJOVUOROT

Tapahtuma avautuessa radan täyttävät intohimoiset driftingin harrastajat lajin eri tasoilta, kun käynnissä on vapaat drifting-ajovuorot. Tapahtumaa radalla riittää varmasti ja kovimmat fanit saapuvat tsekkaamaan menoa heti aamusta alkaen!

Samalla ajolipulla ajat sekä lauantaina että sunnuntaina.

Lisätiedot vapaista ajovuoroista.

SUPER 3 -show

Vauhdikkaassa Super 3:ssa kolme kuljettajaa driftaavat arvostelualueen mahdollisimman näyttävästi yhtä aikaa yhdessä jonossa. Mitä kovemmat kohahdukset yleisössä, sitä kovemmat pisteet, eli tässä showssa arvostellaan pelkästään näyttävyyttä!

Super 3 -show herättää varmasti aamu-unisenkin moottoriurheilun ystävän!

MLV DRIFT CHALLENGE ’24 -kilpailu

Pro-tason kutsukilpailu räjäyttää pankin ja pyrot iltapäivällä!

Lajitteluiden ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääsee suoraan kymmenen parasta. Toisella kierroksella jäljelle jääneet kuljettajat taistelevat kynsin ja hampain kaavion viimeisistä paikoista.

Illan kruunaa kovatasoinen TOP16-finaali, jonka aikana jännitys tiivistyy äärimmilleen!

Tapahtuma päättyy finaalin jälkeen palkintojenjakoon

Aikataulu


Kello 9:00  · Yleisöportit avautuvat
Kello 9:00  · Vapaat drifting-ajovuorot
Kello 12:00 · Super 3 -show
Kello 13:00 · MLV Drift Challenge ’24 – Harjoitukset
Kello 15:00 · MLV Drift Challenge ’24 – Lajittelut
Kello 17:00 · MLV Drift Challenge ’24 – TOP16-Finaalit
Kello 20:00 · Tapahtuma päättyy


Tule mukaan!

Katsojaksi

Edellinen, vuonna 2021 järjestetty Drift Challenge -tapahtuma myytiin ennakkoon loppuun, joten paikka katsomossa kannattaa varata ajoissa. Lippukauppa on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle, joten älä unohda hankkia lippuja ennakkoon!

Tästä lippukauppaan!

Ajamaan

Tapahtumaan pääsee ajamaan driftingin kaikentasoiset harrastajat, kun järjestämme MLV Drift Challenge ’24 -kilpailun lisäksi myös vapaita ajovuoroja sekä viihteellisen Super 3 -shown.

Vapaiden ajovuorojen ajoliput tulevat myyntiin 3.6.2024 ja samalla lipulla pääsee tykittämään radalle kahtena päivänä! Katso lisätiedot täältä.

Jos haluat hakea villillä kortilla mukaan varsinaiseen MLV Drift Challenge ’24 -kilpailuun, voit tehdä sen täällä.

Showparkiin

MLV:n tapahtuma ei olisi mitään ilman harrasteautoja ja tälläkin kertaa Showparkin puolelle haluamme koostaa mahdollisimman laajan kattauksen harrasteautoja! Hae mukaan tästä.

Tekemään tapahtumaa

Tämän koko luokan tapahtuma ei järjesty ilman loistavaa porukkaa. Autoharrastus on parasta ystävien kanssa aj näiden tapahtumien tekemisen lomassa luodaan aina uusia ystävyyksiä – samalla kun koetaan tapahtumat aivan niiden ytimestä. Tule mukaan tekemään elämyksiä klikkaamalla tästä.

Kuvaamaan

Mukaan tapahtumaan valitaan niin valo- kuin videokuvaajiakin. Kuvaajana pääset paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Kuvaajaksi hyväksytään vain ennakkoon mukaan hakeneita kuvaajia. Akkreditoidu täällä.

Saapuminen

Kaksi pysäköintialuetta

Pysäköintialue 1 · Avautuu kello 8:30

Ajo pysäköintialueelle 1 tapahtuu osoitteesta Hikiäntie 1507, Hyvinkää.

Pysäköntialue 2· Avautuu kello 11:00

Ajo pysäköintialueelle 2 tapahtuu osoitteesta Voimalinjankuja, Hyvinkää.

Inva-pysäköintiin ajetaan tapahtuman pääporttien kautta osoitteesta Hikiäntie 1508, Hyvinkää.


Pysäköintialueille on tapahtumapäivänä kyltitys, joten seuraa nuolia ja liikenteenohjausta. Pysäköintialueet sijaitsevat tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä ja pysäköintialueilta on opastus tapahtuma-alueelle. Ennakkoliput tarkastetaan tapahtuman porteilla.

Muista nämä!

Palvelut

Tapahtuma-alueelta löydät laadukkaat ruoka- ja juomapalvelut sekä kaikkea muuta, mitä tarvitset viihtyisään motorsport-päivään.

MLV-Shop

Muista vierailla MLV-Shopissa ja hankkia itsellesi ultimaattiset matkamuistot tapahtumasta! Tapahtumassa mukana valikoitu kattaus MLV-tuotteita – tsekkaa valikoimaa etukäteen täältä.

Avoin varikko

Varikolla pääset tutustumaan lähemmin kuljettajiin ja kilpa-autoihin. Noudatathan varovaisuutta varikkoalueella liikkuessasi!

Kielletyt esineet

Alueelle ei saa tuoda alkoholia tai muita päihteitä eikä esineitä, joilla voit vahingoittaa muita vieraita. Avaathan laukkusi tapahtumaportilla.

Nähdään Hyvinkäällä lauantaina 13.7.2024! 🚗💨

Yhteistyössä