Speedhooked Pitstop • 13.7.2019 • Liput 24 euroa

Maailmanlopun Vehkeet Crew järjestää yhteistyössä Speedhookedin kanssa kokonaisvaltaisen koko perheen drifting-tapahtuman Porvoossa. Paikalle on kutsuttu kaikki parhaat drifting-kuljettajat ja Sinut!

Tapahtuma

MLV x SPD HKD Drift Challenge 2019 järjestetään Speedhooked Pitstopilla Porvoossa 13.7.2019!

Kesäksi 2019 avattu autoharrastajien kokoontumispaikka Speedhooked Pitstop tarjoaa moottoriurheilutapahtumalle poikkeuksellisen hienon ympäristön lähellä pääkaupunkiseutua erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Tämän helpommaksi ei Suomen parhaan driftingin kokeminen tule! Yleisö pääsee aivan radan viereen katsomaan kilpailua ja lisäksi tutustumaan driftingin huippukalustoon ja kuljettajiin katsomoiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla avoimella varikkoalueella!

Kuljettajat

Kaikki kovimmat mukana, tutustu kuljettajiin täällä!

Olemme kutsuneet mukaan kilpailuun parhaat ja viihdyttävimmät kuljettajat, joten mukana on laaja kattaus erittäin hienoja, jopa yli 1000-hevosvoimaisia kilpa-autoja. Voitettujen mitalien lisäksi Maailmanlopun Vehkeet Crew arvostaa myös vahvasti kilpakaluston tyylikkyyttä. Katso kaikki kuljettajat ja autot ⇝

Liput

Ennakkolipun hinta on 20 euroa eikä sen päälle tule muita kuluja, kun tilaat lipun PDF-lippuna. Ennakkolippuja on myynnissä rajoitettu määrä, joten varmista paikkasi ajoissa! Ennakkolippujen myynti päättyi 11.7. kello 23:59.

Portilla lipun hinta on 24 euroa. Lapsille (7–12 vuotta) lipun saa puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi lipullisen aikuisen kanssa.

Saapuminen

Parkkikartta

Tapahtumapaikan osoite on Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo.

Tapahtuma-aikaiselle pysäköinnille on varattu oheisen kartan mukaiset P1 ja P2 -alueet. Alueille on kylttiopastus kaikilta pääteiltä Kuninkaanportin ympäristössä. Itse tapahtuma-alueella ei ole pysäköintiä, eikä sinne pääse millään kulkuneuvolla sisälle. Tapahtuma-alueella on vain jalankulku sallittu.

Karttaan merkittyjen P1 ja P2 alueiden lisäksi pysäköinti on sallittu myös Autotalo Laakkosen pihalle. Muistakaa, että pysäköinnissä on hyvä käyttää järkeä ja esimerkiksi liikenneympyrän keskelle ei ole soveliasta pysäköidä. Erillistä harrasteparkkia ei valitettavasti käytettävissä olevan tilan puitteissa pystytä järjestämään.

Pysäköintialueilta on jalankulkijoille kyltitetyt reitit tapahtumaporteille. Sisäänkäynti tapahtumaan tapahtuu osoitteesta Tiemestarinkatu 2. Portilla on oma puolensa ennakkolipuille ja lipunmyynnille. Lipunmyynnissä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät maksukortit sekä käteinen.

Tapahtuma-alue

Aluekartta

Kun saavut alueelle, suosittelemme ottamaan kuvan lipunmyynnin jälkeen löytyvästä tapahtuma-alueen kartasta. Tästä kartasta selviää esimerkiksi ravintoloiden ja WC:iden, sekä katsomoiden sijainnit.

Käynti A- ja B-katsomoihin on lipunmyynnistä katsottuna vasemman kautta varikkoalueen kiertämällä. C-katsomoon pääsee suoraan lipunmyynnistä. Varikkoalueella liikkuu kilpa-autoja, joten suosittelemme olemaan erityisen varovaisia siellä liikkuessanne. Varikkoalueella saa koko tapahtuma-ajan liikkua ja kuskeja haastatella. Muista myös vierailla MLV:n ja Speedhookedin Shopeissa, joista on mahdollista ostaa molempien tuotteita: paitoja, lippiksiä, tarroja ja niin edelleen.

Ravintoloita on useampia, syökää ja juokaa hyvin ja viihtykää!

Droonien lennättäminen tapahtuma-alueella on kiellettyä. Mutta muu kuvaaminen on ehdottoman sallittua!

Ohjelma

Aikataulu

KellonaikaOhjelmanumeroMitä tapahtuu?
9.00Portit avautuvat yleisöllePortit avautuvat yleisölle ja samaan aikaan aloitetaan ensimmäiset harjoitukset radalla.
14.00LajittelutKilvanajo alkaa! Ensimmäisessä vaiheessa radalla ajetaan suoritukset yksi auto kerrallaan. Kaikki vedot arvostellaan ja kuljettajat sijoitetaan paremmuusjärjestyksessä pudotuskaavioon pariajoa varten.
17.00PudotuskaavioPudotuskaaviovaiheessa kaksi kuljettajaa kisaavat toisiaan vastaan. Parista parempi pääsee eteenpäin, ja tätä jatketaan kunnes koko kilpailun voittaja on selvillä. Pariajo on driftingin näyttävin vaihe, kun kaksi autoa ajaa aivan kylki kyljessä!
20.00Tapahtuma päättyy… ja jatkot alkavat!

Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

Medialle

Mukaan taltioimaan tapahtumafiiliksiä? Täytä hakemuksesi täällä.

Kaikkien tapahtumaan tulevien kuvaajien on akkreditoiduttava tapahtumaan etukäteen. Parhailla kuvauspaikoilla on rajallisesti tilaa, ja kuvaajien turvallisuuden varmistamiseksi ennakkoilmoittautuminen on pakollista. Siirry akkreditoitumiseen ⇝

Don’t get cocky